Houtwormen & Boktorren Bestrijden Bel direct met de lokale bestrijder: 085-0296299

Bel ons direct

085 - 029 6299

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed
houtwormbestrijden kosten

Houtworm bestrijden kosten

Wat is houtworm?

Houtworm zijn de larven van het doodskloppertje of de houtkever die in hout leven. Het doodskloppertje of de houtkever legt zijn eitjes op onbehandeld hout. De larven zelf maken gangen in het hout en kunnen hiermee uw meubels ernstige schade toebrengen of zelf vernielen. Ze boren als het ware tunnels in de zachtste delen van het hout.

Hoe kan u zien of er houtworm aanwezig is in uw meubilair?

Meestal kan u dit zien door de kleine gaatjes die u met het blote oog kan waarnemen in het hout. Deze gaatjes zijn 1 tot 2 mm groot. Als er nog levende larven aanwezig zijn in het hout, kan u dit zien door het boormeel of houtstof die uit deze gaatjes kunnen vallen. Hier is het aan te raden zo vlug mogelijk op dit probleem te reageren om zo de schade te beperken.

houtwormbestrijden kosten

Foto: Rasbak

Waar hangen de houtworm bestrijden kosten vanaf?

De kosten zijn uiteraard afhankelijk van de locatie en omstandigheden en kunnen dus erg variëren in de prijs voor houtworm bestrijding.

De prijs wordt op maat opgesteld – afhankelijk van de aard en de graad van het houtwormprobleem, komt de houtworm bestrijder kijken wat er allemaal moet gebeuren om deze houtworm te behandelen en te bestrijden.

Houtworm bestrijden hangt ook af van het type houtworm u heeft. Er bestaan verschillende soorten Houtwormen, elk met andere eigenschappen. Zo komen verschillende soorten houtwormen op verschillende soorten hout af en heeft elke soort een andere levenswijze.

Niet iedere bestrijdingsmethode is effectief voor elke soort houtworm. Daarom is het altijd aan te raden dat u zo veel mogelijk informatie geeft over het probleem en waar het probleem zich stelt. Zodat de bestrijder dadelijk weet hoe hij dit probleem voor u kan oplossen

Wat zijn houtworm bestrijden kosten?

De houtworm heeft toegeslagen in uw hout. Uw meubilair vertoont gaatjes van de houtworm. U vreest volledig voor de aftakeling van uw meubilair of hout. U wil hulp van iemand die deze hardnekkige houtworm kan behandelen en uw meubilair nog kan redden.

Indien de schade te groot is kan u beter een professionele bestrijder inschakelen. Deze kan het hout behandelen met chemische bestrijdingsmiddelen of insecticiden die er voor zorgen dat de houtworm voorgoed wegblijft.

De houtwormbestrijding kosten hangen af van de hoeveelheid hout er moet behandeld worden en de omvang van het probleem.

Het is echter aan te raden om houtworm door een professionele ongediertebestrijding te laten behandelen.

Zo bent u er zeker van dat u niet blijft zitten met nieuwe larven die pas jaren later uitkomen. Zo bent u ook één keer van uw probleem af, dat is wat u krijgt als u uw houtworm laat behandelen door een professional.

Wenst u meer informatie over houtworm bestrijden kosten? Wat kunt u doen tegen de houtworm? Wenst u een gespecialiseerde firma in te schakelen om de houtworm te bestrijden? Of wenst u een offerte voor de kosten van houtworm bestrijden? Aarzel niet en neem gerust contact op met een van onze firma’s via het formulier op de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met het telefoonnummer op de website. Deze houtworm bestrijders kunnen u de houtworm bestrijding kosten schatten voor uw te behandelen hout. Hun jarenlange ervaring toont dat zij op de hoogte zijn van de laatste nieuwe houtworm behandel methoden.

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 6299, Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed